Vi söker en Gjuteriarbetare


Är du intresserad av att jobba som Gjuteriarbetare hos Johnson Metall? Läs mer och skicka in din ansökan nedan.

Vi söker en Gjuteriarbetare

Jobbeskrivning

Johnson Metall AB är Nordens största tillverkare av glidlager, ämnesrör och formdetaljer i brons. Produktionsenheten finns i Örebro och säljkontor finns i Sverige, Norge och Danmark. Huvudkontoret ligger i Örebro.

Till produktionsenheten i Örebro söker vi nu Gjuteriarbetare för att förstärka teamet. Om du känner igen dig på beskrivningen nedan och dessutom uppfyller kraven är du varmt välkommen med din ansökan.

 

Uppdraget

Som Gjuteriarbetare på Johnson Metall erbjuds du ett omväxlande och intressant arbete, där du blir en del av ett team där du bidrar med din unika erfarenhet, kunskap och personlighet. Vi strävar efter långsiktiga relationer med alla våra medarbetare och erbjuder därför bl.a. företagshälsovård, friskvårdsbidrag, möjlighet till kompetensutveckling och försäkringar enligt kollektivavtal.  Företaget tillämpar skiftarbete i följande former; 2-skift, nattskift eller helgskift.

 

Kravprofil

  • Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet från t.ex. gjuteriarbete, arbete inom tung industri, grovarbete, betongarbete, murning, rivningsarbete eller liknande arbetsuppgifter
  • Flexibel och bekväm med att utföra olika arbetsuppgifter efter verksamhetens behov
  • God fysik då arbetet stundtals är fysiskt krävande
  • Strukturerad och noggrann
  • God kunskap i svenska i både tal och skrift

 

Förutsättningar

Som person är du kvalitetsmedveten, tekniskt intresserad och ansvarsfull. Din positiva attityd, vikten av ett gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Du har ett stort intresse för problemlösning och förbättringsarbete. Vi värdesätter pålitlighet och social förmåga och ser gärna att du kan fatta dina egna beslut. Vi arbetar med säkerheten i fokus, därför är god kommunikationsförmåga på svenska viktigt, liksom högt säkerhetstänk hos dig.

 

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer framför allt att bestå av:

  • Gjuteriarbete i vårt gjuteri där vi arbetar med smältning, centrifugalgjutning, stränggjutning och sandgjutning. Det är ett klassiskt hantverksarbete där du hanterar alla steg i gjutprocessen, såsom förbereda gjutmaskinerna, metallhämtning, avgjutning, och kontroll.

Ansökan

Skicka in din ansökan via ansökningsformuläret nedan. Vi sparar din ansökan i sex månader och raderar därefter dina uppgifter. Vill du ta bort din ansökan tidigare, kontakta vår Personalchef.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Frågor om tjänsten besvaras vardagar 8:00-16:00, tel. 019-175173.

 

Filnamn:

Filstorlek:

Filnamn:

Filstorlek: