Planeringschef


Är du intresserad av att jobba som planeringschef hos Johnson Metall? Läs mer här nedan.

Vi söker Planeringschef

Lockas du av möjligheten att vara spindeln i nätet gällande beredning, leveranser och flöden? Till följd av pensionsavgång söker Johnson Metall en planeringschef. Här finner du en bred och ansvarsfylld roll där du får det övergripande ansvaret för hela produktionsplaneringen.

Har vi väckt ditt intresse? Då ska du fortsätta läsa!

 

Arbetsbeskrivning

 

Som planeringschef får du en nyckelbefattning inom Johnson Metall och verkar som kittet mellan sälj, inköp och produktion. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat detalj- och produktionsplanering, beredning samt att följa upp produktionen i förhållande till uppsatta tidsramar och mål. Det är du som sätter upp leveransplaner samt organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt och det är du som vägleder dina kollegor i det dagliga arbetet.

Tjänsten erbjuder en stor variation av arbetsuppgifter, därför är det viktigt att du gillar att arbeta med fokus på såväl detalj- som helhetsperspektiv.

I rollen ingår personalansvar för två produktionsplanerare. Du rapporterar till Produktionschef. Placering i Örebro.

 

Kvalifikationer

 

Vi ser att du som söker har:

  • Erfarenhet av att effektivisera och optimera flöden, till exempel i rollen som produktionsplanerare inom tillverkande industri.
  • Som minst avslutad gymnasieexamen, men gärna en eftergymnasial utbildning inom logistik/ekonomi. Alternativt har du arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig.
  • Goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Erfarenhet av LEAN och affärssystem, gärna Monitor.

Om du har arbetat som planeringschef tidigare är detta meriterande, men inget krav. Vi ser gärna sökande både med och utan denna erfarenhet. Kanske är du produktionsplanerare och redo för nästa steg i karriären?

 

Personliga egenskaper

 

Då detta är en tjänst med många kontaktytor, såväl interna som externa, är du en kommunikativ person som gillar mötet med andra människor. Du beskriver dig dessutom som social, framåt, handlingskraftig, beslutsför, trygg och stabil. Som planeringschef är det mycket viktigt att du förstår sammanhang och behov samt att du kan lägga ihop ”ett plus ett”. Din förmåga att strukturera och analysera ditt och andras arbete samt att inta ett detalj- och helhetsperspektiv är således mycket god.

 

Information och ansökan

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid

I den här rekryteringen har Johnson Metall valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin på mail: anneli.wallin@axoconsulting.se eller tfn: 072-398 02 77.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdag 24 september 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Här gör du din ansökan: AxÖ Consulting

Varmt välkommen med din ansökan!