Johnson Metall

Om oss


Vi gjuter och bearbetar glidlager och maskindelar av bronslegeringar med stor precision, efter dina specifikationer.

Kontakta oss

Vision och affärsidé

Vi är Nordens ledande tillverkare av gjutna och bearbetade produkter i brons för industriella applikationer. Vi erbjuder ett omfattande sortiment med alltifrån lagerförda standardprodukter till specialtillverkade detaljer. Vår vision är att alltid vara ert självklara val som leverantör.

Vår vision och affärsidé

Kvalitet och miljö

Vårt mål är att alltid leva upp till de krav och förväntningar som finns på våra produkter och tjänster och vi arbetar aktivt för en hållbar verksamhet med låg miljöpåverkan. Vi är certifierade enligt ISO 9001/14001.

Kvalitet– och hållbarhetsarbetet

Historia

Johnson Metall är experter på brons sedan 1940 och grundades i Örebro. Idag är vi Nordens största tillverkare av gjutgods och bearbetade komponenter i brons.

Vår historia

Inled ett samarbete

Vi utför gjutning och bearbetning av produkter i kopparlegeringar, brons och mässing och vi har Nordens största utbud av lagerförda standardprodukter. Att uppfylla dina krav, önskemål och garantera punktliga leveranser är grunden för vår verksamhet.

Vi är genuint intresserade av våra kunders behov och sätter därför ett stort värde på en öppen dialog och samverkan. Vi hjälper till med rådgivning och förser er med skräddarsydda produkter och lösningar för att möta ert behov. Oavsett om du behöver en enstyckstillverkad detalj eller är i behov av stora serier i specialanpassade legeringar med komplex bearbetning finns vi där för dig.

Välkommen att kontakta oss med dina förfrågningar via telefon eller mejl.

Kontakta oss